Aanmelden of informatie

Stuur een e-mail naar arthurrijk@outlook.com of bel 's avonds naar 033-4943993. Bij voorkeur via e-mail. 

Informatie over de kinderen en/of andere aanwezigen

Er is geen beperking m.b.t. het aantal kinderen, volwassenen etc. Dat betekent dat van iedereen een verhaal/tekst mag worden ingestuurd. Het is wel zo dat bij meer dan 6-7 de limiet wel bereikt is. Indien meer kunnen we even van te voren overleggen hoe we het doen.

Cadeaus bij bezoek

Het is mogelijk dat we de cadeaus ophalen bij de buren of uit de schuur etc. Er wordt altijd 5-10 minuten van te voren een sms gestuurd dat we er aan komen. Dat is ook vaak het moment om de cadeaus buiten te zetten.

Zwarte Pieten, veeg Pieten, kaas Pieten en smeer Pieten,

Onze Pieten zijn zwart. Voor een bedrijfsbezoek is het echter wel mogelijk om de Pieten gewassen en schoon mee te nemen ;-)

Leusden en omstreken

Zonder meerkosten worden de bezoeken in een straal van 10km van Leusden gepland. Voor bezoeken in Amersfoort worden geen meerkosten berekend. Indien verder dan 10km meerkosten in overleg.

Altijd goed nieuws

Het bezoek van de Sint en zijn Pieten is altijd een feest. Alleen de prestaties, mooie ervaringen en leuke  verhalen van de kinderen worden gedeeld. 

Hoe verloopt een bezoek?

Natuurlijk altijd anders maar doorgaans kloppen we tegen het raam of de deur. Als er goedkeuring is om te strooien doen we dat. We komen dan met de cadeaus binnen. Sinterklaas gaat eerst rond om de kinderen, ouders, opa's, oma's, kennissen etc. gerust te stellen. Dan gaat de Sint op zijn speciale stoel zitten. Dan vertelt hij wat hij allemaal heeft meegemaakt en zijn laatste avonturen met Dieuwertje in het Sinterklaas journaal. Dan zingen we een liedje en gaan we de eerste kinderen bij de Sint vragen. De kinderen komen niet op schoot bij de Sint maar naast hem op een stoeltje. Op schoot mag ook maar dat moeten de ouders zelf aangeven. Als tijdens het voorlezen uit het boek de concentratie van de kinderen afneemt wordt er weer een liedje gezongen. Voor de gezinnen waar er weinig kinderen zijn neemt Sinterklaas zijn voorleesboek mee. Ook bij een grote groep doet hij dat wel eens. Altijd een succes! Als alle verhalem voorgelezen zijn is het tijd voor de groepsfoto. De Sint veelal op de bank met iedereen er naast, op schoot, er achter etc. En dan wordt het tijd om te gaan. Op naar andere brave kinderen in Leusden e.o.